SPORT 20. APR 2015 KL. 17:40

HÅNDBOLD BORUP Sølv ved SM

Af: Hverdagsnyt.dk

Borup U14 piger havde vundet alle kampe siden Nytår og var kvalificerede sig dermed til slutspillet for U14 A hold. Borup nåede helt frem til finalen, som desværre blev tabt til Øresund Håndbold.

Sølv ved SM
Selvom finalen blev tabt var der stadig brede smil hos de talentfulde spillere og trænere.

Det blev ved lige ved og næsten for Borups talentfulde U14 hold i håndbold. Via en helt suveræn serie af sejrer siden nytår, havde Borup kvalificeret sig til slutspillet for U14 A hold i Ålholmsskolens hal i Hillerød.

Her var første modstander i semifinalen hjemmeholdet Hillerød. Efter at have været bagud 1-2, kom Borup foran 6-2 og udbyggede denne føring til pausen hvor stillingen var 11-5. Føringen fra første halvleg skulle blot holdes anden halvleg igennem og det lykkedes til fulde. Pigerne spillede deres systemer som de har gjort hele sæsonen, og kørte stille roligt sejren hjem med cifrene 16-10. Borup var dermed i finalen.

Denne blev spillet kl. 15.30 og modstanderen som stod på den anden side af midterlinjen var Øresund Håndbold. En sammenslutning af håndboldklubberne i Nivå og Humlebæk. Øresund havde også vundet alle deres kampe og havde vundet deres semifinale ganske suverænt så der var lagt op til et brag af en finale.

Det var også Øresund der kom bedst fra start og bragte sig foran med 3 mål, men det lykkedes Borup ved eminent fight og godt spil at spille sig tilbage i kampen og nåede også at komme foran i 1. halvleg, til stor jubel på tilskuerpladserne. Stillingen ved pausen var 8-8 og spændingen helt intakt.

I anden halvleg kom Øresund igen bedst fra start og bragte sig foran med 12-9. Denne gang formåede Borup ikke at svare igen. Meget blev forsøgt, men det lykkedes ikke Borup at komme tilbage i opgøret og Øresund kunne tage pokalen med hjem med en 19-14 sejr.

Men der var stadig smil på pigernes ansigter efter finalen og der skal skabes plads i pokalskabet i Borup IF til endnu en pokal.

Billederne til og med det femte på side tre i galleriet er mod Hillerød i semifinalen, mens resten er finalen og medaljeoverrækkelse efter finalen.

Sidste opgave for pigerne i denne sæson er Haribo Cup som afvikles i weekenden 24-26. april.

Se flere billeder fra finalestævnet i Galleriet.

FAKTA:
Borup IF's glade finalespillere og trænere:
Bagest fra venstre mod højre; Sebastian Tabo, træner, Emmeli Dam Nielsen, Maria Liv Bjornsdottir, Nicoline de Blanck, Laura Robstrup, Kamille Nielsen, Rikke Larsen, Line Petersen, træner Torben de Blanck, træner Mia Staxen Madsen. Midterste række fra venstre; Clara Skøtt, Rikke Vorgaard, Cecilie Zinck-Madsen og Lærke de Blanck. Forrest Michelle Lyager Larsen med pokalen.