SPORT 24. APR 2015 KL. 13:04

FODBOLD 1. DIVISION HB Køge nærmer sig toppen

Af: Hverdagsnyt.dk

HB Køge kan efter en stabil periode i foråret efterhånden se toppen af rækken efter i en lang periode at have ligget i bunden. Men rækken er tæt. Et nederlag i aften kan i værste fald bringe holdet ned på niendepladsen.
HB Køge har spillet otte kampe, vundet halvdelen og spillet to uafgjorte og kun tabt til de to absolutte tophold fra Viborg og AGF, i den anden halvsæson der er spillet efter Nytår.

Både spillet og nu også resultaterne har været inde i en opadgådende periode for de lokale helte fra HB Køge. Det er meget svært at score mål mod HB Køge, men til gengæld har HB Køge haft svært ved selv at score. Men i de sidste fire kampe har HB Køge scoret otte mål, så også her vidner det om en opadgående formkurve.

Rækken afslører at en sejr over Skive for det første bringer HB Køge helt op på femtepladsen før de øvrige hold har spillet deres kampe, men med garanti foran Skive på 6. pladsen.

HB Køges placering i 1. division inden aftenens kamp
HB Køges placering i 1. division inden aftenens kamp

De øvrige to kampe som HB Køge og Skive har spillet i denne sæson har været yderst målfattige. Holdene tørnede sammen første gang i den allerførste kamp i sæsonen hvor de to hold, også i Skive, spillede 1-1. HB Køge kom foran ved Brandão efter seks minutter, men midt i anden halvleg fik Skive udlignet.

Anden kamp var i Herfølge senere på efteråret, hvor HB Køge vandt 1-0 på et mål af Bruninho. Målet er lagt på youtube af HB Køge og kan ses i videolinket.

HB Køges formkuve er for opadgående og i de sidste ti kampe der er spillet er HB Køge nummer 3. Skives har været lidt mere svingende i deres præstationer. Deres statistik på hjemmebane er at de har vundet 5 spillet 6 uafgjorte og kun tabt en kamp, som dog var mod det absolutte bundhold fra Brønshøj.

HB Køge har til gengæld vundet 4 kampe på udebane, spillet 4 uafgjorte og også tabt 4. Dog vandt HB Køge sidst på udebane ved at vinde overbevisende 3-1 i Lyngby.

Træner Henrik Pedersen har udtaget følgende spillere til aftenens kamp:

1. Frederik Due
2. Mark Gundelach
5. Casper Grønn
6. Radanfah Abu Bakr
7. Kristoffer Munksgaard
8. Bruninho
9. Rasmus Nielsen
10. Brandão
11. Philip Zinckernagel
12. Nikolaj Hansen
13. Søren Henriksen
16. Delphin Tshiembe
17. Jonas Thomsen
18. Sylvester Seeger-Hansen
20. Kristian Andersen
27. Kristian Pedersen
29. Frederik Hansen
33. Alexander Ludwig

Til forskel for den seneste kamp mod Skive har HB Køge fem nye spillere i truppen. Det er Mark Gundelach, Kristoffer Munksgaard, Radanfah Abu Bakr, Jonas Thomsen og Delphin Tshiembe.

Det bliver en spændende kamp i aften i Skive. Du kan følge med i udviklingen på HB Køges Twitter profil undervejs og resultatet vil blive offentliggjort her på Hverdagsnyt umiddelbart efter kampen.SENESTE NYT

LEDER 14. MAJ 2022 KL. 08:49
Med og uden vand
SPORT 9. MAJ 2022 KL. 00:00
Hvem kan slå svanerne?
NYHEDER 8. MAJ 2022 KL. 11:25
Bilist efterlyses
SPORT 17. APR 2022 KL. 13:54
Tiende kamp uden nederlag
NYHEDER 11. APR 2022 KL. 19:37
En vandkunst uden vand
NYHEDER 11. APR 2022 KL. 09:08
Smutvej til byfornyelse
NYHEDER 9. APR 2022 KL. 11:41
Sporarbejde er begyndt

Flere nyheder