LEDER 20. JUN 2016 KL. 23:34

KØGE KOMMUNE Når man er i tvivl om hvem

Af: Hverdagsnyt.dk

"Vi er pave-stolte" og "Vi er mega stolte". Når Køge Kommune skriver statusopdateringer bruger de ind i mellem disse forstærkende stedord. Hvem er "vi" i denne henseende?
Hverdagsnyt.dk har svaret.

Når man er i tvivl om hvem
Køge Kommune mener ikke borgerne når de skriver "vi". Udtrykket "Wauw" har det ikke været muligt at komme til bunds i. Læserne må gerne byde ind.


"Dig og mig og vi to, sejled i en træsko". Alle kender det børnerim, og det kan være det er det som Køge Kommunes Informationsafdeling har haft i tankerne de gange de har skrevet "Vi er pave- og mega stolte" i deres statusopdateringer på Facebook.

Men det kan godt være vanskeligt at definere hvem "vi" er i denne henseende. Der er faktisk flere muligheder. Er "vi" de ansatte i Kommunikationsafdelingen? Det ville være det mest nærliggende, da de da havde haft chancen for at spørge hver enkelt ansat om de er stolte over at Køge Kommune er optaget i "Lonely Planet" med Borgringen på Vallø's jorde. Så mange er de trods alt heller ikke.

Så kunne "vi" være alle ansatte i Køge Kommune. Men det er nok lige lovlig meget forlangt at få tilkendegivelser fra alle ansatte om de var stolte af at Køge Kommune var optaget i bogen. Og nok også for omkostningstungt. Hvis nu bare en er imod, skulle man jo skrive "bortset fra ...".

Det kunne også være politikkerne i Kommunen, man mente når der blev skrevet "vi". Det var det dog heller ikke. Svaret er meget mere sofistikeret end som så, og kommer fra Køge Kommunes Kommunikationschef Katja Dahlberg:

Her er svaret på hvem
Her er svaret på hvem "vi" er, når Køge Kommune skriver "vi" på deres Facebook væg.

Så bare rolig. En menig borger i Køge Kommune, en bonus pater om du vil, tages ikke til indtægt for at være med i "vi" her, uden at blive spurgt.

Det er udelukkende Køge Kommune som offentligt myndighed der menes med "vi".

FAKTA
Desuden bliver følgende også trukket frem af Katja Dahlberg i svaret:

"Som der står på vores Facebook-side under ”Om”, så sagsbehandler vi ikke på Facebook. Det betyder også, at vi på dette medie ikke er forpligtet til at svare på alle kommentarer".

Det vil sige, at er man i tvivl om hvad Køge Kommune mener på deres Facebook væg, om deres opslag, er de ikke forpligtet til at svare på det.

Det er også god viden.

SENESTE NYT

NYHEDER 30. MAR 2023 KL. 23:02
Ting, tegn og bevægelse
NYHEDER 26. MAR 2023 KL. 12:57
Blues og jazz i kulturhuset
NYHEDER 19. MAR 2023 KL. 23:18
Indsatsen godkendt
NYHEDER 19. MAR 2023 KL. 10:41
Krisen kradser i HB Køge
NYHEDER 17. MAR 2023 KL. 07:21
Dukkemagi i medborgerhuset
NYHEDER 9. MAR 2023 KL. 20:59
Film på biblioteket
NYHEDER 6. MAR 2023 KL. 18:47
Hedens digter

Flere nyheder