SPORT 24. APR 2015 KL. 13:04

FODBOLD 1. DIVISION HB Køge nærmer sig toppen

Af: Hverdagsnyt.dk

HB Køge kan efter en stabil periode i foråret efterhånden se toppen af rækken efter i en lang periode at have ligget i bunden. Men rækken er tæt. Et nederlag i aften kan i værste fald bringe holdet ned på niendepladsen.

HB Køge har spillet otte kampe, vundet halvdelen og spillet to uafgjorte og kun tabt til de to absolutte tophold fra Viborg og AGF, i den anden halvsæson der er spillet efter Nytår.

Både spillet og nu også resultaterne har været inde i en opadgådende periode for de lokale helte fra HB Køge. Det er meget svært at score mål mod HB Køge, men til gengæld har HB Køge haft svært ved selv at score. Men i de sidste fire kampe har HB Køge scoret otte mål, så også her vidner det om en opadgående formkurve.

Rækken afslører at en sejr over Skive for det første bringer HB Køge helt op på femtepladsen før de øvrige hold har spillet deres kampe, men med garanti foran Skive på 6. pladsen.

HB Køges placering i 1. division inden aftenens kamp

De øvrige to kampe som HB Køge og Skive har spillet i denne sæson har været yderst målfattige. Holdene tørnede sammen første gang i den allerførste kamp i sæsonen hvor de to hold, også i Skive, spillede 1-1. HB Køge kom foran ved Brandão efter seks minutter, men midt i anden halvleg fik Skive udlignet.

Anden kamp var i Herfølge senere på efteråret, hvor HB Køge vandt 1-0 på et mål af Bruninho. Målet er lagt på youtube af HB Køge og kan ses i videolinket.

HB Køges formkuve er for opadgående og i de sidste ti kampe der er spillet er HB Køge nummer 3. Skives har været lidt mere svingende i deres præstationer. Deres statistik på hjemmebane er at de har vundet 5 spillet 6 uafgjorte og kun tabt en kamp, som dog var mod det absolutte bundhold fra Brønshøj.

HB Køge har til gengæld vundet 4 kampe på udebane, spillet 4 uafgjorte og også tabt 4. Dog vandt HB Køge sidst på udebane ved at vinde overbevisende 3-1 i Lyngby.